Молитва це розмова з богом

Самое подробное описание: молитва це розмова з богом - для наших читателей и подписчиков.

Молитва це розмова з богом

А ти, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини с вої двері, і помолися Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.

Ви ж моліться отак:

Нехай святиться Ім'я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі.

Хліб наш щоденний дай нам сьогодні.

І прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим.

І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

Бо Твоє є царство, і сила, і слава навіки. Амінь

А коли ви не будете людям прощати, то й Отець ваш не простить вам прогріхів ваших." (Матвія 6:5-15)

Uk.AmazingHope.net

Статистика

Відправна точка, що я можу зробити?

Молитва як розмова з Богом

Луки 11,1 – "Господи, навчи нас молитися, як, що Іван навчив своїх учнів."

Луки 18,1 – Він розповів їм притчу, як це все ще потрібно молитися і не занепадати духом:

Щоб мати духовного життя і духовних сил, ми живемо в поєднанні з нашим Небесним Отцем. Хоча це і охоплює його думку, навіть коли ми думаємо про його роботу, його милості і благословення, ми повинні мати спілкування з Богом, ми повинні звернутися до нього за порадою з питань повсякденному житті.

Молитва є відкриття серця до Бога, як друг. Існує немає необхідності поставляти молитві до Бога, ми, але ми можемо прийняти це близько до серця. Молитва не приносить Бога до нас, але приводить нас до Бога. Люди протягом останніх тисячоліть вірили в Бога, і бажав цього. Вони відчували, що їм необхідно з'єднання з Богом. До минулого століття, завдяки розвитку науки та техніки призвело великого перелому. Люди більше не потрібен Бог. Але кожен відчуває інстинктивно, що потреби молитви, це незгладимо закодовані в людському серці в моменти великої необхідності або небезпеки для неї людина часто повертається.

Молитва є рідкісним спілкування між звичайною людиною і велич простору, Творець світу. У молитві ми відчуваємо присутність Бога на землі. Молитва розмова між людиною і Богом: людина представить свої думки до Бога, і Бог чекає відповіді. Молитва подих душі, віру будівля, навмисно підтримується зв'язок з джерелом сили і мудрості. Ісус Христос є наш приклад і наше розуміння природи і вказав на важливість молитви. Молитва Божої сумнів і підтвердив слова пророків Старого Завіту.

Єремія 33,3 – Зателефонуйте мені і я відповім, я покажу вам великий секрет, який ви не знаєте.

Молитва може бути в будь-який час всюди, де ми. Ми все ще можемо вести переговори з Богом, що ми робимо, або хвалити і просити про допомогу і захист.

1 Сол 5,17 – постійно молитися. Крім того, важливо також глибоку молитву в приватному порядку.

Умови почув наші молитви

Це внутрішнє переконання, що Бог і що Він любить нас і хоче, щоб вести життя, що ми хочемо підтримувати дружні відносини.

Євреїв 11,6 – Без віри він його популярність ніхто не зміг отримати. Той, хто приходить до Бога, вірував, що Бог є і що він винагороджує тих, хто шукає його.

Друга молитва в Ісуса Христа.

Бог приймає нас за добро, переваги та чесності. Ми знаходимося в Божій перспективи дуже гріховно. Бог приймає нас у Христі Ісусі.

Іоанна 14:6 – "Я є Шлях, Істина і Життя," Ісус відповів. "Ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене.

Дії 4,12 – у жодному іншому немає спасіння – люди у світі дано іншу назву, в якому ми повинні бути збережені! "

Іоанна 14,13-14 – Що б ви ні просити в ім'я Моє, Я, що так прославивсь Отець у Сині.

Хоча благання мою до Бога, завжди додають Христа "не Моя воля, а Твоя нехай буде".

1 Ів 5,14 – це сміливість, яку ми це: Кожного разу, коли ми просимо щось у своєму заповіті, він чує нас.

4 Час, місце і спосіб молитви.

Ісус показав нам приклад, що це добре молитися в приватних і особливо вранці. У ранкову молитву, людина отримує духовну силу в протягом дня. Потім, щоб краще виконувати свої обов'язки, і утриматися від спокуси. Служити іншим сумлінно і відповідально приймати рішення.

Метью 6,6 – Швидше, коли молишся, увійди до своєї комірчини, закрив двері і помолися Отцеві своєму, хто таємно.

Марк 1,35 – Вранці він піднявся задовго до світанку і вийшов. Він пішов до безлюдного місця і там молився.

У міру наближення в молитві до Бога Величності Всесвіту, ми повинні чітко їх відносини. Це добре для приватного коліна молитви, бажано закрити очі і обхопіть руками. В кінці молитви, щоб сказати "Амінь".

Данило 6,10 – на коліна там три рази на день молитися, щоб Бог його і дав йому похвали, як раніше.

Господь Ісус в багатьох місцях показали, що раннє ми прощаємо іншим.

Матвія 5, 23-24 – Тому, якщо ти приніс на жертовник дар твій і там ви пам'ятаєте, що брат твій має що-небудь проти тебе, залиш там дар твій перед жертовником, і піди, помирися з братом твоїм. І тому в "Отче наш" є словами, і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим.

Шостий основних типи молитви.

1 Тим 2,1 – Перш за все, будь ласка, провести молитви, молитви, клопотання і подяки за всіх людей, за царів та за всіх високому рівні, ми можемо вести тихе й мирне життя в усякій побожності та чесності.

Неправильне уявлення про молитву

Навіть молитва має свої правила і умови, яким повинні слідувати. Ісуса Христа як нашого прикладу, найбільша молитви вказав на низку факторів, які перешкоджають слухання молитов.

1 Неправильне бездумного молитви співаються вивчив напам'ять.

Молитва розмова з Богом, і не повинні дізнатися його і повторити знову і знову. Навіть молитви "Отче наш". Тоді Христос сказав, в якості моделі.

Єремія 29,12-13 – коли ти кличеш мене і приходять до мене з молитви, я чую тебе. Ви будете шукати Мене, і знайдете, коли ви шукаєте Мене всім своїм серцем.

Другий Неправильне довго і докладно молитви.

Метью 6,7 – Отже, коли ви молитеся, не говорять порожні слова, як язичники, які думають, що вони будуть почуті їх багато слів. Молитва не намагається повідомити Бога, а скоріше – розповісти йому свої ідеї та запити, а потім спробувати визначити з рішенням.

3 Неправильним є вражаючий парад молитви.

Метью 6,5 – Крім того, коли молишся, не будь, як лицеміри. Вони з радістю стояти на молитві в синагогах та на перехрестях, щоб показати на людях. Істинно кажу вам, що вони вже отримують нагороду свою.

4 Даремні молитви святих і мертвих.

Одкровення 19,10, – то я впала до його ніг, я поклоняюся йому, але він сказав мені: "Обережно, не я, раба Божого, як ви і ваші брати, які мають свідоцтво Ісуса Поклоніння Богу. "

Ми навіть не поклоніння ангелам не кажучи вже люди, навіть якщо їх оголошення, щоб бути святим.

5 Ми не можемо нав'язувати свої ідеї Бога і його волі.

Таким чином, модель молитви слова:

Матвія 6,10 – "Хай буде воля Твоя як на небі і на землі."

Матвія 26,42 – "Отче Мій, якщо цю чашу повз мене, але я не пити її, нехай буде твоя воля!"

6-Це погано, коли людина платить тільки царство йому час, коли він втомився.

Марк 1,35 – Вранці він піднявся задовго до світанку і вийшов. Він пішов до безлюдного місця і там молився.

Ісус молився кілька разів на день, тому що він не побоявся встати ще раніше. Крім того, Данило молився три рази на день по крайней мере.

Зміни, пов'язані статті з категорії – Відправна точка, що я можу зробити?

Суботу як пам'ятник створення, враховуючи відносини з Богом

Відео – Це все про Христа! – Пол Пральна машина

Ісус Христос є Бог чи створеного буття? – Частина 2

Як мені знайти Бога?

Біблія, Слово Боже – чому ми можемо довіряти їй?

Мова, Share

The Great Controversy

Нові статті

Цікаві сайти

Правда Декалог

Коли говорять, миру .

Відео – історія .

Майтрея – моделює .

Біблійних пророцтв – .

Uk.AmazingHope.net – Молитва як розмова з Богом

Copyright © 2010-2011 – Друк – Мови світу – Карта сайту – Контакт – –

Розмова з Богом

В релігіях різних народів постійно зустрічається такий факт як розмова людини з Богом, причому цю розмову можна вести, як про себе, так і в слух. По суті, розмова з Богом-це ніщо інше, як молитва, причому багато хто стверджує, що людина з Вищими силами розмовляти може, а от якщо Вищі сили почнуть говорити з людиною, то місце такого віруючого в палаті для душевно хворих. Але багато хто з цим твердженням не згодні, і ми теж, тому сьогодні поговоримо про те, чи може наш Небесний Батько вступати з нами в безмовний розмова, і якщо може, то як це зрозуміти.

Отже, ми вже говорили, що розмова з Вищими Силами це ніщо інше, як молитва, яку ми можемо вимовляти, як про себе, так і в слух — це не головне, головне тут інше, а саме, чи розуміємо ми вимовні слова, знаємо їх значення і призначення. Багато з нас думають, що молитва потрібна для того, щоб попросити у Всевишнього змін у житті чи матеріальних благ, але це неправильні думки. Насправді, наш Всевишній Батько вже нам дав все те, в чому ми маємо потребу, просто ми цього не помічаємо, або не розуміємо до певного часу.

Розмова з нашим Богом потрібен кожному з нас, адже в його процесі ми змінюємося, змінюється наш мозок. Навіть вченими доведено, що в процесі молитви мозок людини ставати невинно чистим, як у немовляти. Під впливом молитви людина ставати краще, розумніше і мудрішими, а це значить, що і світ навколо нас трохи ставати краще.

Коли ми вступаємо в контакт з Всевишньому, то переносимося в Його невидимий світ, де ми майже фізично відчуваємо присутність і участь в нашому житті Бога, і саме в такі моменти, ми можемо розповісти йому про всі наші проблеми, проблеми, біди, можемо розповісти Йому все, що у нас на душі, а так само подякувати йому за все те, що є в нашому житті. Але, крім того, що ми можемо говорити самі, ми ще можемо почути Його відповідь нам, але чути ми це будемо не вухами, а серцем, душею.

Часто ми забуваємо молитися і дякувати Всевишньому за все, що є в нашому житті. Уточнимо, дякувати треба за все, і за хороше і за погане. Звичайно зрозуміло, чому треба дякувати за добре, але багатьох, напевно, ввело в оману те, що потрібно ще дякувати і за що посилаються нам проблеми, переживання і біль. Але зараз ми вам пояснимо суть всього цього.

Справа в тому, що в наше життя нічого не надсилається Їм просто так. Якщо нам послані якісь проблеми чи переживання, то вони потрібні для того, щоб ми стали кращими, щоб ми звернулися до нашого Небесного Батька, встали на шлях істинний. Якщо ж ми не якогось уроку не винесли з що стався з нами біди або проблеми, то вона буде дана нам ще і ще раз, поки ми не зрозуміє її суті і того, що Отець небесний хоче нам сказати. Якщо ж ми після десятого разу не зрозуміємо того, що рухаємося неправильним шляхом, то нам буде надіслана біда ще гірше попередньої, якщо ж знову не зрозуміємо, то просто помремо. Треба сказати, що все, що ми зараз говоримо не проста філософія, а реальність, яку підтверджують всі священики, психологи та науковці.

У цьому випадку, людині дуже потрібна розмова з його Богом, у цій розмові ми знаходимо для себе не тільки розраду і заспокоєння, але і отримуємо пораду, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Багато хто зараз скажуть, що ми молимося, молимося, але жодних порад як не було, так і немає, але це неправда. Порада від Нього виходить завжди, інша справа, почуєте ви цей рада, приймете. Адже, як ми вже сказали вище, відповідь Бога можна почути тільки серцем, а для цього його потрібно відкрити, буквально відчинити, і тоді ви почуєте все, що потрібно почути.

Всі ви чули свій внутрішній голос, так от, є думка, що цей внутрішній голос і є розмова Бога з нами. Ми не завжди чуємо його, але дуже важливі, відповідальні моменти, наш внутрішній голос буквально кричить, щоб ми не робили того, що задумали або не йшли туди, куди збиралися. Багато списують це на інстинкт самозбереження, який закладений в кожній людині, інші кажуть, що це наш мозок нас оберігає від неприємностей, але віруючі люди знають, що внутрішній голос це ніщо інше як застереження Всевишнього ангелів хоронителів, що по суті одне і те ж.

Розмова з Отцем Небесним, з Богом не повинен зводитися лише до прохань «поможи, дай» і т. д. В молитві ми повинні говорити про свою любов, яку ми до Нього відчуваємо, про свою подяку, а так само про те, що хочемо відчувати Його присутність скрізь і в усьому, що ми робимо.

Чомусь деякі думають, що молитися можна тільки вдома перед іконами і в церкві, але насправді, Бог — Він скрізь, тому ви можете звернутися до нього з молитвою і в метро, і на вулиці, да, де завгодно, і будьте впевнені, що Він вас обов’язково почує, головне, щоб всі слова, які ви вимовляєте йшли від чистого серця, від душі. Звичайно, добре, якщо ви будете займатися молитов у церкві, адже Ісус сказав: «Де троє зібралися в Ім’я Моє, там і Я серед них», але є люди, яким просто не зосередитися в церкві, серед скупчення народу, тому ведіть розмову з Богом там, де вам зручно і комфортно.

Як молитися Богу

Багато хто задається питанням, як молитися Богу правильно? Звичайно, буде правильно, якщо ви будете читати молитви, але крім цього, розмовляти з Вищими Силами можна і потрібно своїми словами, інакше як ви розповісте Йому про те, що у вас на душі?

Такої ж думки дотримуються і православні, протестанти, які впевнені, що Творець перебуває скрізь і, що з Ним треба розмовляти так, як ніби Він ваш старший друг або батько, якому можна розповісти все, все, що вас турбує, тривожить, засмучує і радує. У вас не повинно бути від Нього секретів, ви не повинні соромитися розповідати йому про найпотаємніше, може бути навіть інтимне. Кожній людині, яка приходить поговорити з Ним, Він радіє і завжди допомагає.

І останнє, розмова ваш з Богом потрібно здійснювати з вірою в серці, вірою в те, що Він вам допоможе, з вірою в те, що Він полегшить ваші страждання, зрозуміє і втішить вас, як зробив би це ласкавий і люблячий батько.

Свята Блаженна Ксенія Петербурзька або як її називають Матінка Ксенія створила не мало чудес за життя і продовжує творити чудеса після смерті. Матінка Ксенія .

Споконвіку лікування хвороб уявлялось якимось таїнством і зцілення дивом. Вже більше десяти століть підносяться на Русі молитви про здоров’я в церквах і перед домашніми .

Зовсім недавно сучасна наука підтвердила, що сила молитви існує, і не тільки існує, але і володіє воістину цілющим властивістю. Віруючі люди давно знають, що в .

Багато люди, християни, які досить далекі від церкви не до кінця розуміють, що таке соборування, і для чого воно взагалі потрібно. Багато хто помилково вважає, що цей .

Молитва як розмова з Богом

Актуальність теми: Харчування і відпочинок необхідні людині для підтримки його фізичного життя. Знання, мистецтво і, взагалі, культура збагачують душевні якості людини. Молитва ж розкриває в людині духовну, вищу сторону її суті.Молитва – це наше звернення до Бога і спілкування з Ним. Для того щоб вона не була розмовою тільки з нашого боку, нам важливо знати принципи молитви.

Знати:сутність та призначення молитви; види молитви за їх змістом;

форми вираження молитви;

Вміти:пояснити богословське тлумачення молитви «Вірою» та її походження.

Розуміти: корисність для душі плодів молитви; відмінність православного Символу Віри від католицького.

Тривалість заняття: 2 години

План і організаційна структура заняття:

Матеріали методичного забезпечення заняття

1. Молитва як розмова з Богом:

– форми вираження молитви;

2. Молитва Господня «Отче наш»:

– молитва Господня як взірець християнської молитви;

– молитва «Отче наш» як короткий зміст усього Євангелія;

– богословське тлумачення молитви «Отче наш».

3. Символ Віри(Вірую) як основа віровчення християнської церкви:

– історія християнських символів віри;

– структура Нікео-Константинопольского Символу Віри;

– призначення Символу Віри;

– спільне та відмінне в католицькому та православному Символі Віри.

Молитва як розмова з Богом

Моли́тва — звернення віруючого до Бога, богів, інших надприродних або асоційованим з Богом істот, а також канонізований текст цього звернення.

Молитва часто приймає вид поклоніння, вихваляння, прохання чи просто викладу своїх думок. Молитва також часто приймає форми обряду.

У Біблії слово молитва згадується у Біблії 125 раз.« Кінець же всьому наблизився. Отже, будьте мудрі й пильнуйте в молитвах! 1 Петр. 4:7»

«Будьте тривалі в молитві, і пильнуйте з подякою в ній! Кол. 4:2 »

Першими плодами молитви, за святителем Ігнатієм (Брянчаниновим) є увага і умилення. Єпископ Ігнатій твердить: «Ці плоди появляються перш за всі інші від всякої правильно здійснюваної молитви, головним чином же від Молитви Ісусової, вправа якою вище псалмоспіву та іншого молитвослівя. Від уваги породжується вмилення, і від вмилення поглиблюється увага. Вони посилюються породжуючи одна одну… Як і правдива молитва так і увага і умилення є Божими дарами».

Відчуття присутності Божої є теж одним з плодів молитви. «Якщо у нас під час молитви чи читання Священного Писання пробуджується відчуття присутності Божої — це великий благодатний дар», пише археєпископ Павло. Говорять про теплоту сердечну і душевний мир як плодах молитви. Святитель Григорій Нісський в числі плодів молитви називає простоту, любов, смирення, терпіння і незлобивість. Тобто молитва поступово преображає людину, робить її подібною Богові.

Наскільки молитва несумісна з ненавистю чи неприязню до ближніх, настільки ж вона тісно пов’язана з любов’ю і співчуттям, які теж є її плодами. За словами преподобного Ісаака Сирина серце правдиво молячого запалюється любов’ю до всіх людей, навіть ворогів і єретиків, до всього Божого творива.

Тобто молитва веде до повного преображення всієї людини, її кардинальній переміні до кращого. Це по суті і є головним плодом молитви. Єпископ Іларіон пише, що якщо людина молиться, але не стає кращою, коли вона вичитує канони та акафісти, але залишається холодною і кам’яносердою, це означає що її молитва ще не принесла належного плоду. Християнину необхідно тому завжди піклуватися, щоби все його життя відповідало молитві, тобто щоби воно стало непрестанним «ходінням перед Богом». Молитва – це розмова з Богом. Саме молитва дозволяє відчути радість присутності Бога в нашому житті. Бог поважає та цінить не кількість промовлених молитов, чи їх риторику, вишуканість, мелодійність, чи логічність, а щирість та відкритість наших сердець до молитви, до розмови з Богом. Ми не повинні обмежуватися лише тим часом, коли стоїмо у храмі навпроти ікони чи образу, чи читаючи Святе Письмо.

Молитва може повсякденно проникати в усі закутки нашого життя, це нелегка праця, але той, хто намагається молитися постійно, отримує допомогу з небес.

"А як молитеся, то не будьте, як ті лицеміри, що люблять ставати й молитися по синагогах та на перехрестях, щоб їх бачили люди. Поправді кажу вам: вони мають уже нагороду свою!

А ти, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.

А як молитеся, не проказуйте зайвого, як ті погани, бо думають, ніби вони будуть вислухані за своє велемовство.

Отож, не вподобляйтеся їм, бо знає Отець ваш, чого потребуєте, ще раніше за ваше прохання!

Ви ж моліться отак:

Отче наш, Ти, що є на небесах!

Нехай святиться Ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі.

Хліб наш щоденний дай нам сьогодні.

І прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим.

І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

Бо Твоє є царство, і сила, і слава навіки. Амінь

Бо як людям ви простите прогріхи їхні, то простить і вам ваш Небесний Отець.

А коли ви не будете людям прощати, то й Отець ваш не простить вам прогріхів ваших."

Оценка 3.1 проголосовавших: 152
ПОДЕЛИТЬСЯ

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here